wijnen en digestieven

Onze rode wijnen

caves santa marta douro

De rode wijnen van Caves Santa Marta bieden een scala aan aroma’s en smaken, variërend van rijpe rode en zwarte vruchten tot kruiden, soms met houtachtige tonen, tabak of leer. Kortom, deze wijnen vertegenwoordigen de authentieke expressie van het unieke terroir van de Douro.

39.95€

Quinta do Crasto douro

“Geuren van rijp fruit, kruidige tonen, bloemen en soms subtiele hints van eikenhout door de rijping op eikenhouten vaten. In de mond bieden deze wijnen over het algemeen een mooie concentratie van fruit, goed geïntegreerde tannines en een verfrissende zuurgraad.

39.95€

Casa  de santar daÕ 

De rode wijnen van Casa de Santar Dao bieden een rijke en gevarieerde aromatische palet, waarin rode en zwarte vruchten, kruiden, aromatische kruiden en houtachtige tonen samenkomen, om elegante en gebalanceerde wijnen te creëren die de essentie van de Dao-regio perfect vastleggen.

39.95€

Tinto da Ânfora alentejo

De ‘Tinto da Ânfora’ wijnen kunnen een scala aan aroma’s en smaken bieden, variërend van rijpe rode en zwarte vruchten tot kruiden, met aardse en minerale tonen. Ze kunnen ook een fluweelzachte textuur in de mond hebben, met soepele tannines en een gebalanceerde zuurgraad.

39.95€

monsaraz alentejo

De wijnen van Monsaraz bieden doorgaans een complex aromatisch palet, met aroma’s van rijp fruit, kruiden, bloemen en soms houtachtige nuances, afhankelijk van de rijping op eikenhouten vaten. In de mond kunnen deze wijnen een fluweelzachte textuur, soepele tannines en een gebalanceerde zuurgraad vertonen, wat resulteert in een aangename en harmonieuze smaakervaring.

39.95€

esporão alentjo

De wijnen van Esporão Alentejo bieden een complete en gebalanceerde smaakervaring, met smaken van rijp fruit, kruiden, aromatische kruiden en soms houtachtige en aardse tonen. Elke wijn kan zijn eigen unieke kenmerken hebben, afhankelijk van de gebruikte druivensoort, het oogstjaar en de toegepaste vinificatietechnieken.

49.95€

Onze witte wijnen

Quinta do Crasto douro

De witte wijnen van Quinta do Crasto worden over het algemeen gekenmerkt door hun frisheid, levendigheid en aromatische complexiteit. Verwacht aroma’s van wit fruit en citrusvruchten, evenals florale en minerale tonen. In de mond bieden deze wijnen vaak een levendige zuurgraad en een elegante textuur.

39.95€

Planalto douro

De witte wijn Planalto Douro biedt een rijke en gevarieerde aromatische palet, waarin aroma’s van vers fruit, witte bloemen, aromatische kruiden en mineralen samenkomen, om een gebalanceerde en verfrissende wijn te creëren die het uitzonderlijke terroir van de Douro-regio in Portugal weerspiegelt

39.95€

Le catarina de bacalhôa A.

De Catarina de Bacalhôa is een Portugese witte wijn die een verfrissende en gebalanceerde smaakervaring biedt, met fruitige en florale aroma’s en een levendige zuurgraad, waardoor het een uitstekende keuze is om te combineren met een verscheidenheid aan gerechten of om alleen van te genieten

39.95€

Onze Vinho Verde wijnen

 folis Quinta da aveleda

De Vinho Verde ‘Folias’ van Quinta da Aveleda is een frisse, fruitige en bruisende wijn, ideaal om te genieten van ontspannen en gezellige momenten, terwijl je de typische smaken van de Vinho Verde-regio in Portugal ontdekt

39.95€

alvarino deu la deo

Alvarinho Deu la Deu” is een aromatische en verfrissende witte wijn, die de kenmerkende eigenschappen van de Alvarinho-druif en de Vinho Verde-regio in Portugal tot hun recht laat komen.

39.95€

Le muralhas de monção  

O Muralhas de Monção” is een frisse, fruitige en verkwikkende Vinho Verde, die de unieke kenmerken van de Alvarinho en Trajadura druiven en het uitzonderlijke terroir van de Minho-regio in Portugal naar voren brengt

39.95€

Other wines from the boss

Rode wijn of witte wijn van het huis

1/2 13.50€

1/4 9.95€

Glas 6.00€

 

Aperitieven en digestieven

kir

8.95€

Port tawny

8.95

Pastis ricard

8.95

gin tonic

8.95

Picon vin blanc

8.95

johnnie walker whisky

8.95

Moscatel from favaios (Douro)

8.95

Port with Trappist beer (chimay Blue)

8.95

Sparkling white wine, Brut or Half Dry

8.95

Port 10 years

14.95

Portuguese Brandy (Cognac)

14.95

O vinho é poesia engarrafada.