Welkom bij Sebastiaó

Welkom bij O Bifana’s, een authentieke oase van Portugese smaken verscholen in het hart van het heilige eiland. Duik in de warme en vriendelijke sfeer van ons restaurant, waar passie voor traditionele Portugese keuken samensmelt met eigentijdse elegantie.

Bij O Bifana’s nodigen we u uit op een culinaire reis door Portugal, waar elk gerecht een verhaal vertelt van traditie en vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Onze specialiteit, de bifana, is een ware ster van de Portugese keuken. Met liefde bereid, is deze heerlijke bereiding van varkensvlees gemarineerd in aromatische kruiden geserveerd in een knapperig broodje en vergezeld van huisgemaakte sauzen voor een onvergetelijke smaakexplosie.

Maar ons menu beperkt zich niet tot de bifana. Ontdek een exquise selectie van typische gerechten, van verrukkelijke zeevruchten tot smakelijke grillgerechten en vegetarische lekkernijen, elk bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten om een authentieke smaakervaring te bieden.

Bij het betreden van ons etablissement wordt u begroet met een glimlach door ons warme en attente team, klaar om u door ons menu te leiden en u een onvergetelijk moment te bezorgen.

Of het nu gaat om een snelle lunch met vrienden, een romantisch diner of een speciale viering met familie, O Bifana’s is de ideale plek om de essentie van de Portugese keuken te proeven in een betoverende omgeving.

Laat u meevoeren door de betoverende smaken van Portugal bij O Bifana’s, waar elke hap een uitnodiging is voor een onvergetelijke culinaire reis.

Menus

De Portugese keuken is een betoverende fusie van verse vis, smaakvol vlees en aromatische kruiden, doordrenkt met eeuwenoude traditie en een ongeëvenaarde passie voor gastronomische geneugten.

Portugese specialiteit

“Smaakvolle, gevarieerde, traditionele”