Het menu

voorgerechten

Portugese soep”

10.95€

Kabeljauwkroketten

15.50€

Garnalen met knoflook

15.50€

Kroketten van garnalen of kaas

15.50€

Gegrilde garnalen

18.50€

Portugese ham met meloen en port

17.95€

Specialiteiten

Zeevruchten met pasta op de wijze van Sesimbra 

Al dente gekookte pasta met verse zeevruchten in pittige tomatensaus en aromatische kruiden.

35.00€

Portugese Rijstschotel met zeevruchten

35.00€

Gegrilde Rundspies

35.00€

Leebaars op de wijze van Sebastião

35.00€

Visstoofschotel (Caldeirada) wit de Algarve

Zeevruchten, verse vis, inktvis, sudderend in een bouillon doordrenkt met tomaten, uien en paprika’s, verrijkt met aromatische kruiden.

35.00€

Kabeljauw gestoofd in de “A Braz” stijl.

Een traditioneel Portugees gerecht waarbij de kabeljauw gestoofd wordt met aardappelen, eieren en uien in een pan.

35.00€

Gegrilde zalmbiefstuk

35.00€

Gebakken zeetong in bloem gewenteld

36.00€

Cabeljauw

Lagareiro regio Beira Litoral

35.00€

Steak op Portugese wijze

Sappige en malse biefstuk, perfect gegrild en geserveerd met aardappelen gebakken in olijfolie, knoflook en peterselie.

35.00€

Rundshaas met groene pepersaus

35.00€

Ribstuk Mirandesa

35.00€

onze menus

Menu du Chef Sebastião

Gaarnaalkroketten

of

Scampi van het huis Ribstuk van lam met Portugese chips

of

Twee gebakken zeetongetjes in bloem gewenteld «Meunières» met garnituur

Dessert naar keuze

39.50€

Menu van de Lekkerberk 

Aperitief naar keuze

Portugese ham met meloen met Porto

of

Gegrilde gamba’s Bakken zeetong van 300 gr in bloem gewenteld «Meunière»

of

Filet pur met drageon-roomsaus

of

Ribstuck van lam met Portugese chips

Dessert naar keuze en koffie

 

49.95€

Onze wijnen en digestieven