Het menu
voorgerechten
Portugese soep”
10.95€
Kabeljauwkroketten
15.50€
Garnalen met knoflook
15.50€
Kroketten van garnalen of kaas
15.50€
Gegrilde garnalen
18.50€
Portugese ham met meloen en port
17.95€
Specialiteiten
Zeevruchten met pasta op de wijze van Sesimbra
Al dente gekookte pasta met verse zeevruchten in pittige tomatensaus en aromatische kruiden.
35.00€
Portugese Rijstschotel met zeevruchten
35.00€
Gegrilde Rundspies
35.00€
Leebaars op de wijze van Sebastião
35.00€
Visstoofschotel (Caldeirada) wit de Algarve
Zeevruchten, verse vis, inktvis, sudderend in een bouillon doordrenkt met tomaten, uien en paprika’s, verrijkt met aromatische kruiden.
35.00€
Kabeljauw gestoofd in de “A Braz” stijl.
Een traditioneel Portugees gerecht waarbij de kabeljauw gestoofd wordt met aardappelen, eieren en uien in een pan.
35.00€
Gegrilde zalmbiefstuk
35.00€
Gebakken zeetong in bloem gewenteld
36.00€
Cabeljauw
Lagareiro regio Beira Litoral
35.00€
Steak op Portugese wijze
Sappige en malse biefstuk, perfect gegrild en geserveerd met aardappelen gebakken in olijfolie, knoflook en peterselie.
35.00€
Rundshaas met groene pepersaus
35.00€
Ribstuk Mirandesa
35.00€
onze menus
Menu du Chef Sebastião
Gaarnaalkroketten
of
Scampi van het huis Ribstuk van lam met Portugese chips
of
Twee gebakken zeetongetjes in bloem gewenteld «Meunières» met garnituur
Dessert naar keuze
39.50€
Menu van de Lekkerberk
Aperitief naar keuze
Portugese ham met meloen met Porto
of
Gegrilde gamba’s Bakken zeetong van 300 gr in bloem gewenteld «Meunière»
of
Filet pur met drageon-roomsaus
of
Ribstuck van lam met Portugese chips
Dessert naar keuze en koffie